torsdag 21 januari 2010

äckligt mätt + impulsköp

åååååååååå fattar inte hur jag får i mig allt, helvete vad mätt jag är! haha.. usch. imorgon ska det bli gymmning kan ni ge er på för usch vad jag åt. är illamående. säkert pga p-pillrena jag börjat med igen. haha får ta och ge mig nu. men mamma och jag blev sugna på att köpa mascaror så vi köpte varsin + att jag köpte ett nytt nagellack.

hahahah ny design!

hahah ny design eller vad det nu heter, haha den gammla var ju så tråkig! men ska ändra den snart för denna var bara för skoj skull och för att jag var sugen på att rita en sträckgubbe! haha. nej nu drar jag till hamburgsund för emma ska träna och jag har tråkigt, puss!

today

det blev skolan som vanligt, myyycket tråkigt! sedan hem och äta som en galning, har onte i mina axlar med, träningsvärk (?) sedan blir det bada och läsa på lite no prov helt ensamt i huset eftersom alla andra är på träning. och jag vill verkligen ha ett par leopardfärgade leggings, som jag länge velat ha men aldrig köpt. så köpt ett par åt mig i storlek S så blir jag glad. mitt jävla internet är korkat med, så snart ligger datan krossad emot väggen och den förstätter såhär vill jag lova.