söndag 10 januari 2010

fick en sötis bild på älskling i skidbacken



spinning.. nej julia vi får göra något åt saken nu. skaffa oss vårat gymkort vi tjatat i år och dar om och orka ta oss dit..

skola imorgon ju

hade nästan glömt avc att det är skola imorgon, känns jobbigt,konstigt och ällmänt dåligt. orkar inte! och orkar absolut inte med dom nationella proven. uschhhhh.. har mindre än en månad kvar att välja gymnasium med.. å herregud. vet ungeifär vad jag ska välja iallfall, så är det.

babe

nu är klockan halv 6 och älskling drog hem för ett par minuter sedan. han kom till mig igår runt 5 tiden och det blev dingle kebab pizza (nedre tror jag dessvärre att det var?) med en massa mys, film och galenskap. hahah älskar det med dig ju! sedan somnade vi, på ett mycket konstigt sätt.. vaknade, myste och myste lite mer. det blev min lilla O.C box och makaroner. min katt jamande (eller pep?) som en galning inatt.. usch han bet mig i tån med.. var riktigt rädd för han så oskar fick bära ut den lilla saken. söt är han för det det var riktigt härligt att träffa oskar efter en hel vecka<3>
hihhi tror faktiskt jag ska kolla lite one tree hill nu, men så har iallfall min dag/natt varit