lördag 9 januari 2010

oxfile gillas

mm, riktigt gott faktiskt! så nu vet jag int eriktigt hur jag ska orka med dendära pizzan jag och oskar ska dela på sen? haha.. dingle pizza, finns inget bätte

duscheeeeeeeeen

precis kommit ur duschen, och jagh känner mig så reeen! ansiktspeeling, raka ben osv. sen vet ni babyolja? det blir man ju skitlen av, så var tvungen till att testa det lite grann efter duschen. så när jag tat på det kom jag på att det luktar lite konstigt med babyolja? aja får bli en massa parfym så blir det nog bra. haha. funderar på att ladda ner instängd innan jag säger ja till julia att gå på den med henne.. hm? vet inte om jag vågar men får se på 1:an innan jag ger mig in på något som jag då kanske inte skulle;)


Jag har insett att min senaste kyss var: utav den bästa som finns
Jag lyssnar på: ingentingen
Jag pratar: när jag känner för det
Jag tycker om: värme
Min bästa vän är: bättre med många vänner än en bästa vän
Min första riktiga kyss: var min första i typ 2:an? med julia hah! men min första riktiga var när jag gick i 5:an
Jag avskyr när folk: lägger sig i
Kärlek: finns det mycket utav
Jag gillar att: att bara ligga stilla och låta tankarna flyga fritt
Jag kommer alltid att vara: onöjd
Jag är hemligt förälskad i: hihih oskar:$
Sist jag grät var: några dagar sedan tror jag
Min mobiltelefon är: är rätt kass;)
När jag vaknar på morgonen: brukar jag ligga och tänka på dagen
Innan jag går och lägger mig: sluter jag ögonen
Just nu tänker jag på: att jag verkligen borde duscha
Bebisar är: underbara
Idag har jag: kommit hem ifrån julia
Ikväll ska jag: mysa med oskar
I morgon kommer jag: vakna upp bredvid oskar
Jag vill verkligen: fylla arton, flytta hemifrån och skaffa mig ett eget liv

älskling ♥

har fortfarande inte orkat gå ner till duschen lat som jag är. och gud. nu saknar jag honom så mycket! haha tycker nästan det är konstigt när det blir så. för en jobbig känsla är det ju. funderar nästan på att byta tillbaka till blogg.se för bilderna blir ju så himla små här? hahah nej ska hålla mig till denna nu ett tag. när jag fått köpt mig en superduper snygg design kommer jag gå tillbaka till blogg.se men det lär ta några månader innan jag hittar någon som faller mig i smaken. hittade en jättebra förrut men hon gjorde tyvärr inga längre tråkigt nog.

hemma-aa-aa-aa-aaaa

hemma ifrån julia nu, har precis ätit lite mat och ska snart in i duschen hade jag tänkt mig. fick också en chock då jag klev in i mitt rum och det var superstädat. av en viss mamma skulle jag nog tro. snart ska jag inte i dsuchen trött och sliiteen som jag är. julia och jag gick och la oss vid 2 men vem vet när jag somnade(?) kunde verkligen inte sova, hatar när det blir så. iallafall vanknade jag runt 9 tror jag och nu är jag rätt härligt trött.. dumt, ska ju inte vara trött sen när baby kommer för att mysa. honom har jag inte sätt på en hel vecka nu och det känns riktigt konstigt. innan det var vi ju med varandra iallfall varannan dag om inte mer. aja trött slitet och äcklig som jag just nu är får jag väl endå försöka ta mig nedåt emot duschen för att bli lite renare iallafall.


sitter hemma hos julia och ligger nerbäffad i hennes säng. hittade en gullig bild på mig älskling och så orlog haha:) nej snart ska jag bege mig hemåt om en stund för att städa mitt rum och hoppa in i duschen :) puss